Info & köp – Utan att titta bakåt

Utan att titta bakåt

Utan att titta bakåt skriven av Helena Fosnes Holm
Pocket på svenska, 2017

139 Kr

Emma älskar sitt jobb, men kämpar ständigt mot klockan och det dåliga samvetet för barnen. Hur ska hon lyckas vara den bästa mamman, frun, väninnan och projektledaren? Går det att få allt?
Genom hennes liv passerar Malin och Jonas. Emma är inledningsvis lyckligt ovetande om vad som pågår i kollegornas privatliv, men snart avslöjas deras hemligheter.
Oväntade händelser får Emma att omvärdera både sitt liv och sina relationer. Detta är en berättelse om vad som händer när känslorna får bestämma och gränserna för vad som är tillåtet hela tiden flyttas framåt.

HELENA FOSNES HOLM är uppvuxen i Skåne, bor nu i Stockholm och arbetar som IT-konsult. Utan att titta bakåt är hennes debutroman.

Titel: Utan att titta bakåt Författare: Helena Fosnes Holm Språk: Svenska ISBN: 978-91-984002-0-5 Antal sidor: 296 Formgivare: Linkwith AB Utgiven: 2017 Vikt: 247 g

Boken är tryckt i Sverige på FSC-märkt papper. Denna, den första upplagan, är tryckt i Falun i ett lyxigare utförande på Munken Cream 1,5 80g papper.


Köpinformation

Köp görs genom inbetalning av 139 kr (x önskat antal böcker) till Swish 123 069 0982.

Ange namn och adress.
Leverans sker löpande efter det att betalning registrerats till angiven adress fritt inom Sverige.

News Flash